image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Відгукується в поколіннях

14:59 30.04.2014

25 квітня до двадцять восьмої річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, у малому залі Мелітопольської районної державної адміністрації відбулася зустріч керівництва району з учасниками ліквідації наслідків аварії.видгук

На початку заходу, вони одержали подяки та квіти за заслуги перед народом України. З промовою виступив голова Мелітопольської громадської організації чорнобильців Аркадій Ткаченко. Він зазначив, що ця аварія призвела не тільки до людських і матеріальних жертв, а й стала причиною втрати великої частини нашої країни.

«Після Чорнобиля було втрачено значну територію розміром з невеличку країну. Ці найгарніші місця були заражені та втрачені для України», — сказав Аркадій Ткаченко.

За словами Аркадія Ткаченка, усі люди, з якими йому довелося зустрітися під час ліквідування наслідків аварії, були гідними представниками нашого народу. Також він підкреслив, що трагедія на Чорнобильській АЕС наклала негативний відбиток одразу на декілька поколінь українців.

«Багато людських життів було втрачено за цей час. Прикро за те, що наслідки цієї аварії торкнулися наших дітей, які хворіють вже з малого віку.», — додав Аркадій Ткаченко.

По закінченню засідання присутні вирушили до меморіалу пам’яті чорнобильців, де традиційно поклали квіти в пам’ять про загиблих під час трагедії та її ліквідації.