image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Прийшов Великдень в «Теремок»

IMG_3349 (Копировать1)Із першими промінчиками сонця на нашу костянтинівську землю ступає весна, яка відчиняє двері християнським Великоднім святам. Кожна костянтинівська домівка з радістю готується до зустрічі Пасхи.

Зустрічає всі свята разом з дорослими і наша «Теремкова» родина. Щороку веселі маленькі дзвіночки сповіщають про Великдень і саме сьогодні в святковому вбранні дитячі групові кімнати, в українських костюмах вихователі, діти. Від щирого серця вітали всіх працівників та гостей з Великодніми святами.  Діти розповідали про Пасху як святе церковне свято, яке відзначає християнство цілий тиждень. В ці дні люди пишаються добрими вчинками, які знімають гріхи з душ людських, вони наголошували, що Пасха — це свято боротьби і втіхи.

IMG_3357 (Копировать1)У цей день люди прощають одне одному образи, приходять до церкви, відвідують могили померлих, щоб згадати їх добрим словом. Також згадали дітки і про добро, яке роблять люди для тварин та птахів, яких випускають з кліток на волю. А саме головне — всі християни вітають один одного словами «Христос Воскрес» і відповідають «Воістину Воскрес». У нашому святі брали активну участь майже всі родини вихованців, вони підготували чудові вироби з солоного тіста, бісеру, крупів. Дуже гарні малюнки, композиції з яєць та квітів вразили як дітей, так і дорослих.

Хочеться подякувати батькам В’юник Діани, Вінник Саші, Петрової Уляни, Чижикова Максима, Пахомової Вероніки, Гетьманської Крістіни та багатьом іншим.

Підготували це веселе Великоднє свято музичний керівник Радаєва М.Й., вихователі Прокудіна Ю.І., Мачула В.Г., Какама О.В. За рішенням батьківського комітету діти отримали святкові пасочки із солодощами та яблуками.

Ось так святкує Великдень велика «Теремкова» родина.