image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Підтримка збройних сил України

13:59 07.05.2014

Українці активно долучаються до акції допомоги національним збройним силам, проголошеної керівництвом нашої держави.пидтримка

29 квітня за ініціативою депутата Мелітопольської районної ради Анатолія Ракова, особовому складу окремої механізованої бригади, тимчасово розквартированої в Михайлівському районі, була передана гуманітарна допомога. Наразі в цій частині свій військовий обов’язок виконують солдати різних вікових категорій з усіх куточків України. Загалом понад 1000 осіб. У цей день військовим було передано  п’ятнадцять коробок з головним національним продуктом — солоним салом.

Заступник командира бригади з роботи з особовим  складом, підполковник Василь Стасій зазначив, що військові вже не вперше отримують провізію та інші потрібні в побуті солдата речі від представників місцевої влади, підприємців і населення нашого краю.

«З самого початку виконання завдань частинами підрозділів збройних сил України, постало питання матеріально-технічного забезпечення. Тому цей народний порив дозволяє усвідомити, що в нашій країні є люди, яким не байдужа доля армії.  Яким би не було важким становище в нашій країні, люди не втрачають бойового духу та допомагають збройним силам усім, чим можуть.», — повідомив Василь Стасій.

Також підполковник підкреслив, що допомога, в будь-яких її проявах, не тільки підвищує рівень матеріального забезпечення, а й сприяє зміцненню морального духу бійців. На завершення, Василь Стасій подякував усім причетним до збирання гуманітарної допомоги людям за надану посильну підтримку.

«Хочеться висловити подяку всім свідомим мелітопольцям — справжнім громадянам нашої країни, від себе особисто, всього командування частини та особового складу», — сказав він.

В свою чергу, ініціатори продовольчої допомоги закликали всіх небайдужих мешканців міста і району долучатися до заходів, спрямованих на зміцнення матеріально-технічної бази збройних сил.

«Хлопці зараз опинилися дійсно у важкій ситуації. Всім нам потрібно, по можливості, допомагати збройним силам. Це дуже важливо для наших військовослужбовців. Для нас надати цю допомогу не дуже складно, а для людей, які тут служать, вона дуже важлива», — підкреслив представник від депутата Едуард Наливайко.

На цей час особливо гострим залишається питання дефіциту приладів нічного бачення та іншого спеціального обладнання.