image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

День Перемоги відсвяткували в селах Новомиколаївської сільради

15:28 14.05.2014

Вшанували ветеранів та пам’ять про загиблих солдатів і в селах Новомиколаївської сільської ради. В День Перемоги мешканці Новомиколаївки та Трудового згадали заслуги українських воїнів у боротьбі з фашизмом.

Новомиколаївський сільський голова Євген Таланов висловив сподівання, що подвиг воїнів буде жити у віках. день перемоги2

— Хотілося б, щоб кожна дитина в своїй душі назавжди викарбувала імена тих людей, які лежать в братській могилі, людей, які віддали своє життя заради нашого щасливого майбутнього, — зазначив він.

Ще вісім років тому в селах Новомиколаївської сільради проживало 18 ветеранів Великої Вітчизняної війни, наразі з них залишилось лише двоє. Петро Нєдєлько, який дитиною застав війну, пригадав, як односельці раділи перемозі.день перемоги

— Ця радість була неймовірною, знайшли баян, музик, люди раділи, обіймалися, танцювали. За роки війни вони зазнали багато горя, але це не завадило їм щиро радіти перемозі над фашизмом.

Привітала односельців і голова Новомиколаївської первинної ветеранської організації Тетяна Горб, яка також звернулась і до підростаючого покоління з проханням береги пам’ять про події Великої Вітчизняної війни.день перемоги3

До привітань на адресу мешканців Новомиколаївської сільської ради в цей святковий день долучився й голова Мелітопольської районної ради Юрій Єсипенко. Він висловив вдячність всім тим, хто боровся з фашизмом на полі бою та в тилу і висловив впевненість, що цей подвиг не забудеться у віках.

9 травня ветерани Великої Вітчизняної війни, які за станом здоров’я не змогли взяти участь в урочистостях, отримували привітання вдома, також їм вручили грошову допомогу від сільської ради.