image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Визначено кращих журналістів Запоріжжя

14:23 11.06.2014

5 червня, напередодні Дня журналіста України, працівників регіональних та місцевих засобів масової інформації із професійним святом вітали в Запорізькій облдержадміністрації.

визначено2 Першим з вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Валерій Баранов. Він наголосив, що професія журналіста вкрай важлива для сучасного демократичного суспільства та підкреслив, що керівництво області відкрите для діалогу з представниками ЗМІ.

визначеноТакож колег привітала голова Запорізької обласної організації Національної спілки журналістів Наталя Кузьменко. Вона зазначила, що обласне керівництво активно співпрацює з журналістами та висловила сподівання, що таке спілкування матиме практичну користь для суспільства.

Під час урочистостей були підбиті підсумки творчого конкурсу серед ЗМІ області. Згідно з рішенням суддів, із 34 учасників лише дев’ять журналістів отримали премії та дипломи і десятеро були нагороджені подякою голови облдержадміністрації. Серед учасників конкурсу були і мелітопольські журналісти. Голова облдержадміністрації Валерій Баранов привітав з перемогою позаштатного кореспондента газети «Новий день» Юлію Тимошенко та випускаючого редактора КП «Студія «Мелітопольський район» Олексія Напрієнка.