image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Армія янголів у небі

Так назвали загиблих мелітопольських пілотів артисти «Народної філармонії» (м. Київ), які завітали до нашого міста з концертом-реквіємом.

армия222 червня біля Будинку Офіцерів на вул. Гвардійській (Авіа-містечко) пройшов концерт-реквієм, присвячений пам’яті загиблих мелітопольських пілотів, членів екіпажу ІЛ-76, який збили терористи у ніч з 13 на 14 червня у Луганську. Концерт-реквієм провели учасники проекту  «Народна філармонія».  Артисти подорожують з концертами військовими частинами України, таким чином підіймають бойовий дух української армії.армия

Перед початком концерту молитву за упокій душ загиблих прочитав протоієрей, настоятель Свято-Покровської парафії Української автокефальної православної церкви м. Боярка (Київська область) Дмитро (Присяжний).

— Перед тим, як приїхати до Мелітополя, ми відвідали з концертом Чонгар, де тимчасово облаштований кордон, щоб підтримати наших воїнів. Ми вже відвідали більше 15-ти військових частин, — ділиться враженнями протоієрей Дмитро, духовний наставник «Народної філармонії». — До Мелітополя ми не могли не приїхати, бо ця трагедія — біль кожного із нас. Це наш святий обов’язок — підтримати сім`ї загиблих, розділити цей біль. Бо чим більше людей розділить біль від цієї трагедії, тим менше стане цього болю. Наш концерт завжди починається з молитви. Зараз ми вшанували наших героїв — мелітопольських військових пілотів.

Багато хто з глядачів під час концерту не міг стримати сліз. Учасники філармонії немов торкалися душі своїм співом. А присутні відповідали на спів артистів дружними оплесками.