image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Висока оцінка служби рятівників

IMG_8925 (Копировать1)17 вересня працівники аварійно-рятувальних служб України відзначали своє професійне свято.

В цей день до Мелітопольського міськрайонного управління державної служби з надзвичайних ситуацій завітали голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мордик та голова Мелітопольської районної ради Євген Любцов і привітали особовий склад рятівників.

— В цьому році було дуже спекотне літо.  Навколо міста Мелітополя сталося багато пожеж. Я знаю, що ви практично цілодобово боролися з ними. Ми дуже вдячні вам за це. Дозвольте сьогодні привітати вас від Мелітопольського району з вашим професійним святом. Я впевнений в тому, що коли є такі бійці, як ви, будь-яка надзвичайна ситуація буде своєчасно ліквідована, — звернувся до особового складу Олександр Мордик.

Також рятівників Мелітопольського району привітав начальник міськрайонного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Денис Седік.

— Я впевнений, що наша служба відповідає гордому званню рятівник. Приєднуюся до вітань з цим святом. Хочу побажати вам здоров’я, любові, перспектив у житті та мирного неба над головою, — сказав він.

На завершення урочистого заходу Олександр Мордик та Євген Любцов вручили рятівникам грамоти від районної адміністрації та районної ради за доблесну службу на благо мешканців Мелітопольщини.