image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Школярі шлють листи пораненим бійцям

11:31 21.11.2014

Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством оборони України  проводить Всеукраїнську акцію «Лист пораненому».

Изображение 003 (Копировать1)Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і перебувають на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Саме допомога суспільства, дитячі малюнки, листи на підтримку поранених військовослужбовців сприятимуть скорішому відновленню їх моральних, психологічних та духовних сил. Не залишились осторонь цієї акції і учні нашої школи. Ми знаємо, що українських бійців АТО  на передовій дуже підтримують дитячі листи, котрі туди приходять. Вони тримають  їх у сокровенних місцях як послання від маленьких янголів. Другокласники написали листи-звернення  пораненим бійцям. Хай ці щирі дитячі слова стануть для бійців талісманами, які підтримуватимуть, оберігатимуть і надаватимуть їм сили. Такого листа неможливо читати без хвилювання.

«Дорогий український солдате!

Дякуємо тобі за те, що у цей складний час для нашої держави ти незламно стоїш на захисті інтересів нашої країни. Ми із тривогою щоденно дізнаємось про ваші героїчні вчинки і бачимо, що є сьогодні патріоти своєї країни — сміливі, віддані, безкорисливі. Сьогодні тобі важко, та ми щиро віримо в те, що твої  рани  виліковні. Дякуємо тобі за те, що ми можемо ходити до школи, гратися на майданчику, їсти морозиво, дивитися мультики.  Дякуємо  Всім, Всім українським  солдатам, які  ведуть боротьбу за наше майбутнє.  Ми ніколи не забудемо, що ви зараз робите. Коли виростимо, хочемо бути такими ж сміливими, як ви! Бо дуже любимо Україну.

Знайте, ми з вами, ви не самі. Сподіваємось, все буде добре, війни не буде. 

Героям слава!»

Учні 2-го класу, Клавдія КОНОПЛЯНКО, вчитель Новомиколаївської ЗШ  І — ІІІ ст.