image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Шановні добродії!

17:21 03.12.2014

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» запрошує долучитися до акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», яка оголошена вдруге й триватиме з 1 жовтня до 20 грудня 2014 р.

Минулого року завдяки старанням поштовиків, клієнтів і партнерів нашого підприємства для багатьох соціальних закладів, де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, було передплачено на 2014 рік понад 100 000 газет і журналів (по Запорізькій області близько 1800 примірників видань). Завдяки цьому діти мали змогу протягом року читати цікаві видання, розфарбовувати розмальовки, розв’язувати логічні задачі та вивчати багато нового й пізнавального.

Успішне проведення акції наприкінці 2013 р. стало можливим завдяки чуйності й небайдужості людей, котрі переймаються долею вихованців сиротинців та прагнуть простягти їм руку допомоги.

Пропонуємо вам і сьогодні не лишитися осторонь проблем дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, адже їм набагато складніше жити в суспільстві, почуватися повноцінними його членами, на відміну від дітей, що мають родини…

Передплачені Вами газета чи журнал для цих діток – реальна допомога, що забезпечить їм можливість пізнавати світ з друкованими виданнями!

Взяти участь у доброчинній передплаті ви зможете, завітавши в найближче поштове відділення. Вам нададуть інформацію про дитячі соціальні заклади та запропонують перелік видань для дітей різних вікових груп. Ви зможете на власний розсуд передплатити на 2015 рік (6 або 12 місяців) будь-яку кількість видань для одного чи кількох закладів. Детальна інформація про акцію – на порталі УДППЗ «Укрпошта» (www.ukrposhta.com) або Запорізької дирекції (www.zp.ukrposhta.com).

Інформацію про учасників акції ми активно висвітлюватимемо на корпоративному веб-порталі Укрпошти, сайті дирекції, в газеті «Поштовий вісник» та інших ЗМІ.

Щиро сподіваємось на Вашу участь і дякуємо за плідну співпрацю.

Пам’ятайте, своєю небайдужістю ви зможете подарувати радість читання тисячам дітей!

З повагою, Директор