image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Плідна співпраця з інвесторами

14:31 04.12.2014

В селі Нове з’явилися нова бібліотека та додаткова старша група в дитячому садку. Це стало можливим завдяки інвестиціям компанії «Єврокейп Юкрейн», яка планує побудувати вітряну електростанцію на території Мелітопольського району.

IMG_2152Про це кілька місяців тому була підписана офіційна угода. Згідно з нею, компанія інвестувала двісті тисяч гривень в розвиток соціальної сфери населеного пункту. 27 листопада пройшло офіційне відкриття нових об’єктів за участю районної влади та директора «Єврокейп Юкрейн» Пітера О’Браєна. За словами Новенського сільського голови Валентина Бутенка, населений пункт давно потребував додаткової групи в дитсадку, на місця в якому завжди вишиковуються чималі черги. Приміщення для групи  облаштували на місці колишньої бібліотеки. Для дітей створені всі умови комфортного перебування. На знак вдячності  маленькі новенці підготували для гостей танцювальний номер.

В свою чергу бібліотека переїхала до нової відремонтованої будівлі. Вона обладнана комп’ютерами та має вихід до мережі Інтернет. Від європейських інвесторів вона також отримала у подарунок нові книги та два ноутбуки. Пітер О’браєн висловив впевненість, що цей спільний проект Мелітопольського району та компанії «Єврокейп Юкрейн» — тільки початок плідної співпраці.

— Наше партнерство продовжується та прямує вперед. Для «Єврокейп» дуже важливо, що наш спільний прогрес будуть відчувати Україна, Запорізька область, Мелітопольський район і саме Новенська сільська рада, — сказав він.

На відкритті нових об`єктів голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мордик наголосив на важливості розвитку саме соціальної сфери.

— На першому місці повинні бути не тільки матеріальні блага, а й духовний розвиток. Особливо, коли це стосується наших дітей. Це дуже важливо, особливо в такі непрості часи, — зазначив очільник району.

Голова Мелітопольської районної ради Євген Любцов зазначив, що розвиток соціальної сфери є одним із пріоритетів нашого району.

— Практично все, що зараз робиться підприємцями Мелітопольського району, направлено на розвиток соціальної сфери. Хочеться подякувати всім меценатам, які приділяють велику увагу цьому питанню, — сказав він.

Так плідна співпраця бізнесу і територіальної громади буде завжди іти на користь мешканцям Мелітопольського району.