image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Військові дякували за концерт

15:22 29.12.2014

Військовослужбовців, що базуються на території Мелітопольського району, з днем Святого Миколая привітали творчі колективи Семенівського будинку культури та Тамбовського клубу.

DSC_0309Основною метою концерту було підтримати захисників Вітчизни та підняти їм настрій. Зі сцени присутніх у залі привітала  секретар Семенівської сільської ради Віра Башаріна, яка побажала військовим скорішого закінчення бойових дій та щасливого повернення до своїх родин.

Під час концерту солісти розважили  присутніх веселими українськими піснями, танцювальний колектив «Цвіт» продемонстрував безліч запальних хореографічних композицій.

Директор Семенівського будинку культури Ірина Володіна розповіла, що творчі колективи постійно надають підтримку українським військовим.

— 24 серпня до Дня незалежності ми запрошували хлопців на концерт, також вони особисто брали в ньому участь, після цього ми провели святковий вогник для солдатів, — розповіла керівник закладу культури.

На згадку про зустріч школярі подарували військовим листівки із привітаннями.

Коли на сцені лунали  радісні пісні, військові не приховували своїх емоцій та щиро дякували за подароване свято гучними оплесками. Також бійці зазначали, що такі концерти допомагають їм хоч на мить відволіктись від військових реалій.

— Нас в Запорізькій області завжди зустрічають дуже тепло. Для військових, навіть просто приїхати і поспілкуватися з людьми, які  далекі від війни, дуже важливо, — наголосила заступник командира роти Зінаїда Кондратська.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували захисників Вітчизни, які загинули під час проведення антитерористичної операції.