image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

ГАИ сообщает

15:07 29.01.2015

 На даний час, серед водіїв автомобілів «таксі» значно погіршився стан транспортної дисципліни. Працівниками Державтоінспекції виявляються порушення ПДР України, допущені водіями «таксі», зокрема надання послуг перевезення пасажирів без відповідних документів.

З метою підвищення ефективності контролю за дотриманням законів України «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух» по забезпеченню безпеки дорожнього руху при здійсненні перевезень пасажирів та їх багажу на «таксі», для забезпечення жорсткого реагування на виявлені порушень в Запорізькій області та безпосередньо в м. Мелітополі проводяться цільові профілактичні заходи «Таксі». Такі заходи розпочалися з 29 січня і триватимуть до 5 лютого 2015 року.

З метою організації роботи по контролю за пасажирськими перевезеннями створено спеціалізовані групи, до складу яких включено працівників ДСБЕЗ,  Державтоінспекції, Укравтотрансінпекції.

Під час перевірок особлива увага приділена перевірці наявності відповідних документів, які дають право здійснювати таксомоторні перевезення, спеціального додаткового обладнання, технічного стану автотранспорту та своєчасність (щорічне) проходження обов’язкового технічного контролю, передрейсового -післярейсового медичного та технічного контролю та дотримання діючого законодавства.