image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Визначили кращих тенісистів району

17:36 25.02.2015

Минулими вихідними на базі Новобогданівської школи відбулися традиційні змагання з настільного тенісу на першість Мелітопольського району. Участь в них взяли вісім команд з населених пунктів району.

IMG_3760Головний суддя змагань Василь Черняков зазначає, що цьогорічний турнір був більш яскравим у порівнянні з 2014 роком, команди приїхали у повному складі та й боротьба видалася запеклою. Більшість ігор закінчувались з відривом у одне очко. Директор КЗ «Районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Бєлокопитов підкреслює, що в районі настільний теніс користується популярністю. Від інших видів спорту його вигідно відрізняє доступність для широкого загалу — ракетки та тенісні столи є майже в кожній школі. Вік учасників змагання коливається від 16 до 58 років. Впродовж довгого часу лідерами з настільного тенісу стають команди з Фруктового, Трудового, Терпіння та Новобогданівки. Володимир Бєлокопитов зазначає, що районні тенісисти завжди охоче беруть участь в турнірах різних рівнів. Але наразі нелегко організовувати виїзди на спортивні змагання, тож спорт в районі розвивається за рахунок ентузіастів.

За результатами турніру призові місця розподілилися так: на третьому місці опинилися тенісисти з Новобогданівки, друге місце завоювала команда з Трудового. Перше місце та перехідний кубок виборола команда Терпіння. Призери були нагороджені грамотами від КЗ «Районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». За підтримку змагань учасники висловлюють вдячність дирекції Новобогданівської школи, районному відділу освіти та центру «Спорт для всіх».