image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Цікава прогулянка стежками історії

20 лютого для учасників Мелітопольського міського товариства інвалідів відбулася благодійна екскурсія виставковими залами краєзнавчого музею.

Люди з обмеженими фізичними можливостями мали змогу поспілкуватися та пізнати нове про свій край. Дивлячись із захопленням на експозиції музею та представлені поряд з ними старовинні експонати, вони пізнали чимало цікавого. Екскурсовод Світлана Мірошниченко завзято розповідала їм про минуле і теперішнє життя рідної землі, її втрати і здобутки, про героїчні подвиги та неприхований жах подій часів Великої Вітчизняної, про все те, що зараз є вже частиною нашої історії.

— Цей захід дав нам змогу відчути себе трохи краще, частинкою історії краю, і на дві години забути про всі свої проблеми і страждання, — зазначили учасники цієї екскурсії.

Крім того, приємною несподіванкою для гостей стало запрошення на безкоштовне відвідування виставки «Живий світ тропіків», присвяченої рідкісним видам птахів і тварин. Що теж справило на присутніх яскраве враження.

Мелітопольське міське товариство інвалідів на чолі з Альбіною Дімідовою щиро дякує директору краєзнавчого музею Лейлі Ібрагімовій за створену для них незабутню подорож стежками історії виставковими залами краєзнавчого музею.