image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

 До поливного сезону готові

14:52 29.04.2015

Зрошувальні системи Мелітопольського міжрайонного управління водного господарства повністю підготовлені до поливного сезону.

IMG_4906 IMG_4961
Про це розповів начальник відділу експлуатації водогосподарських систем управління Юрій Сєров. Всього спеціалістами установи проведено ремонтні роботи на 21 насосній станції та приведено у повну готовність 111 основних насосних агрегатів. Кожного року працівники управління приділяють велику увагу благоустрою територій. Цей рік не став винятком. Під час заходів, присвячених Дню довкілля, спеціалісти водгоспу прибрали територію господарства від сміття, висадили квіти та близько 100 саджанців дерев. Спеціалісти управління зазначають, що, незважаючи на підвищення тарифів на полив, кількість сільгоспвиробників, які уклали договори з установою, залишилась на рівні минулого року.

Всього в Мелітопольському районі 23 тисячі гектарів зрошуваних земель, з них майже на половині вирощуються сільськогосподарські культури. Як зазначають працівники Мелітопольського міжрайонного водного господарства, систему зрошення на Мелітопольщині вдається зберегти завдяки спільним зусиллям аграріїв та водопостачальних установ.IMG_4901