image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Останні дзвоники лунають, рідна школо, прощавай!

29 травня для школярів району пролунали останні дзвоники. Цього дня традиційно учні отримували привітання від районного керівництва та депутатів райради.

IMG_6620 IMG_6645Чимало гостей зустрічали і в Костянтинівському навчально-виховному об’єднанні №1 «Таврія».

Найбільше побажань під час урочистостей лунало на адресу випускників, для яких шкільний дзвоник у 2015 році дійсно став останнім.

Голова Мелітопольської райдержадміністрації побажав колишнім школярам віднайти себе у дорослому житті, займатися улюбленою справою та працювати заради розвитку нашої держави.

Самі ж випускники святковий день зустріли зі сльозами на очах та зазначали, що їх переповнюють емоції.

— Цей день для мене дуже важливий, тому що я закінчила школу, а це дуже важливий та хвилюючий момент: ми входимо у нове — доросле життя, — зазначила випускниця Дарина Черак.

Про те, що колишні учні сумуватимуть за шкільними класами та вчителями, вони зізналися одностайно і на прощання побажали педагогам всього найкращого.

Освітяни ж в цей день підбивали підсумки роботи  за рік навчально-виховного об’єднання «Таврія». Так, начальник районного відділу освіти Тетяна Безбородих розповіла, що з року в рік НВО №1 «Таврія» є кращим навчальним закладом нового типу, в 2014-2015 навчальному році троє учнів школи здобули перемогу в обласних учнівських олімпіадах, а шестеро стали кращими в обласному конкурсі Малої академії наук. Директор НВО №1 «Таврія» Тетяна Шабанова подякувала батькам, які всі одинадцять років пліч-о-пліч з педагогами виховували майбутніх випускників.

Цього року в Мелітопольському районі всього 680 випускників шкіл, з них 257 — це школярі, які закінчили 11 клас.