image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Посилка за 7 днів: Укрпошта прискорила доставку з Китаю

20:05 09.06.2015

 Відтепер українці можуть отримувати товари з китайських інтернет-магазинів набагато швидше – за 7-10 днів з моменту замовлення. Саме у такі строки Укрпошта, йдучи назустріч клієнтам, з квітня ц.р. почала доставляти посилки з товарами ecommerce.  

У найкоротші строки доставлятимуться пакунки з товарами вагою до 2 кг, придбаними на китайських торгових майданчиках «AliExpress», «Taobao», «Tmall» та китайському підрозділі «eBay». Пришвидшена доставка стала можливою на підставі підписаної угоди про обмін дрібними пакетами між Укрпоштою та підрозділом послуг експрес та логістики групи компаній Пошта Китаю.

Завдяки розширенню співпраці між поштовими операторами двох країн, створено окремий потік для пересилання товарів з китайських он-лайн майданчиків до українських покупців. Віднині терміни доставки споживачам е-пакетів складатимуть один-півтора тижні, а не три, як раніше.

«Пошта Китаю є одним з найбільших поштових операторів сПосилкивіту, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Бум електронної торгівлі відчутний у цій країні як ніде. Лише за останні п’ять років кількість бандеролей і посилок з Піднебесної за кордон щороку зростала майже на порядок. Саме тому розширення співпраці з головними гравцями на ринку електронної комерції є одним з основних на порядку денному Укрпошти».

Прискорене пересилання посилок із Китаю є надзвичайно популярною послугою серед користувачів України. Лише за квітень з Китаю надійшло українцям 2200 посилок. Обсяги цих відправлень постійно зростають.

Ця послуга є ексклюзивною, адже лише Укрпошта на українському ринку співпрацює з Поштою Китаю щодо пересилання дрібних пакетів.