image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Канікули — пора нових вражень і знайомств

Із нетерпінням очікувала шкільна дітвора на літо. Звісно, тому, що літо — це пора канікул, а разом з тим — і відпочинку, розваг, нових вражень і знайомств. Особливо чекали на теплий час діти, яким доля не подарувала щастя жити у сем`ї, мати батьків.

+ Терпенье 1В комунальному закладі Запорізької облради «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» навчаються сиріти і позбавлені батьківського піклування. Тут педагоги прагнуть під час канікул організувати насправді незабутні події, учасниками яких були б самі дітлахи. І цього літа, не дивлячись на складні умови в Україні і в нашому краї, керівництво навчального закладу забезпечило проведення низки яскравих заходів.

По-перше, відбулося знайомство із директором приватної страусиної ферми «Страус-ЮГ» Оленою Кусякою, яка 26 червня організувала для учнів цікаву пізнавальну екскурсію до екзотичних птахів та тварин. Діти із задоволенням «спілкувалися» із  природою, ознайомилися з життям представників фауни далеких країн, з особливостями догляду за дивовижними пернатими.

Із  гарним настроєм після відвідування страусиною ферми учні школи-інтернату направилися до узбережжя Азовського моря, де їх зустрів дитячий табір «Северянін» в смт Кирилівка. Тут вони будуть відпочивати до кінця серпня. І знову чекають нові враження, нові знайомства! Привітно зустріли вихованців вожаті 2-го та 7-го загонів, адміністрація та персонал табору. Сподобалася територія «Северяніна», затишні кімнати, естетично оформлені корпуси. Адже до дітей — сиріт і позбавлених батьківського піклування, необхідно ставитися більш дбайливо, їх треба любити і дійсно щиро про них турбуватися.

І дуже хочеться, щоб літо для вихованців шкіл-інтернатів пройшло цікаво, пізнавально, корисно! Нехай літні канікули для них сповняться новими приємними враженнями!

ФОТО № 1-у  ДЗОВ  «Северянін»

 ФОТО  №2- на страуси ній  фермі