image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Допоможемо разом дітям з притулку отримати дитячий майданчик!

15:37 15.07.2015

Новий дитячий майданчик дуже потрібен дітям у КУ «Мелітопольський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради, тому що ці діти є самою незахищеною та вразливою категорією суспільства.

106233770_4059776_1172787Багато хто з цих дітей більшу частину свого дитинства провів у боротьбі за виживання з голодом,холодом, п’яними та байдужими батьками, навіть на власні очі бачили жахіття війни. Зараз, живучи у притулку, вони наново вчаться спілкуватися, сміятись, починають адаптуватися до нормального життя у суспільстві. Вони дуже потребують вашої допомоги! Новий дитячий майданчик привнесе до їхнього життя багато яскравих барв, щасливих моментів та веселощів.

Адміністрація КУ «Мелітопольський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради звертається до Вас за допомогою в здійсненні нашої мрії  про встановлення ігрового майданчика на території закладу. Просимо не залишатися байдужими до долі дітей та віддати свій голос  за здійсненні їхньої  мрії, а також  залучити до голосування рідних, близьких  та друзів за вказаною електронною  адресою: http://www.playplus.com.ua/playground.php?id=240#.

Також за цією адресою просимо проголосувати та залишити свої коментарі в соцмережах Facebook, ВКонтакте, Twitter.

Вихованці  дуже потребують нашої допомоги!