image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В рятувальники беруть тільки справжніх чоловіків

14:39 24.09.2015

17 вересня в Україні працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій відзначили своє професійне свято. Цього дня отримували  привітання на свою честь і рятувальники Мелітопольського міськрайонного управління ДСНС.
IMG_9875Зокрема, свою шану представникам цієї почесної професії висловили районні керівники. Голова районної ради Олександр Мордик зазначив, що працівники управління є дійсно мужніми та сміливими людьми, які постійно готові прийти на допомогу. А перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Журавльов наголосив, що у складних обставинах рятувальники неодноразово доводили свій високий професіоналізм.

Наразі в управлінні працює 140 спеціалістів, які ліквідують наслідки техногенних та природних надзвичайних ситуацій на території міста та району. Та, за словами начальника міськрайонного управління ДСНС Дениса Седіка, рятувальники реагують на виклики й менш глобального характеру. Їм доводиться і котів з дерев знімати, і прибирати з приватного подвір’я гадюк.

На жаль, у службі з надзвичайних ситуацій проблем уникнути не вдається. Денис Седік розповів, що в середньому рятувальній техніці близько 30 років. Також на роботу міськрайонного управління впливає й відсутність пожежних частин на території району. Таким чином, відстань від частин, які розміщені в місті, до інших населених пунктів іноді досягає 45 кілометрів, а це позначається на тривалості  їзди до місць пригод.IMG_9892

Незважаючи на існуючі проблеми, колектив установи докладає максимум  зусиль для своєчасного реагування на всі виклики. В святковий день Денис Седік побажав своїм колегам завжди бути гідними своєї професії та вдячності громадян, мирного неба та благополуччя в сім’ях.