image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Мелітопольські голоси за демократію

32392Зміни у виборчому законодавстві та способи отримання інформації про діяльність і статок кандидатів у депутати вивчали громадські діячі та журналісти Мелітопольщини під час дводенного семінару.

Цей захід розпочав низку зустрічей, які проходитимуть в рамках реалізації проекту «Мелітопольські голоси за демократію». Координатор проекту DVV International Анна Опіц розповіла, що головною метою заходів є налагодження співпраці між журналістами та громадськими активістами.

Керівник проекту Сергій Прийма розповів, що захід ініційований та реалізується спільними зусиллями співробітників науково-методичного центру освіти дорослих, благодійного об’єднання «Соціальний фонд» та місцевими ЗМІ. Фінансове забезпечення здійснюється Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

В рамках «Мелітопольських голосів за демократію» в місті відбудеться низка заходів, які спонукатимуть громадян до участі у чергових виборах, а також зустрічі громадських активістів та кандидатів від політичних партій, які представлять своє бачення вирішення актуальних проблем на Мелітопольщині.