image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

До рішення проблем дитсадка долучився депутат

1314687 14.12.2012 Уличный термометр в одном из домов в городе Тара Омской области показывает минус 39 градусов Цельсия. Алексей Мальгавко/РИА Новости

В дитячому садку «Топольок» села Терпіння не вистачає нагрівачів води. Про цю проблему розповіла завідуюча дошкільного закладу Ірина Горошко під час спілкування із головою райдержадміністрації Олександром Мангулом та депутатом Терпіннівської сільської ради Олександром Шевчиком. Вона зазначила, що через такий дефіцит, діти миють руки холодною водою, що не допустимо, особливо у зимовий період.

Завідуюча підкреслила, що проблемою, яка потребує вирішення, є також оплата доставки літніх веранд. Їх придбали за рахунок коштів місцевого бюджету.  Дізнавшись про потреби дошкільного закладу, депутат сільської ради Олександр Шевчик запевнив, що допоможе і з придбанням нагрівачів, і з завезенням веранд для малечі, бо вважає, що саме дітям слід приділяти підвищену увагу.

— У всі часи піклування про дітей та людей похилого віку було на першому місці. Діти наше майбутнє, тому я залюбки відгукнувся на прохання завідуючої дитсадка та допоможу в створені більш комфортних умов для малюків,  — зазначив він.

В свою чергу Олександр Мангул наголосив, що прикладатиме максимум зусиль для розвитку всіх територій району.

За словами Ірини Горошко, великий внесок у облаштування дитсадка роблять батьки малечі, але допомога благодійників теж буде доречна.