image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Облаштовують зону відпочинку для дітей

DSCN7000Минулими вихідними мешканці села Північного Терпіннівської сільської ради вийшли на масовий суботник. Дорослі та діти разом прибирали територію для ігрового майданчика.

Терпіннівський сільський голова Василь Ступар розповів, що про зону відпочинку для малечі в населеному пункту мріяли давно і наразі завдяки спонсорам мрія втілюється у життя.
— Надходили численні звернення від депутатів сільської ради з Північного з проханням зробити в селі дитячий майданчик. Тому я звернувся з проханням про допомогу до директора приватного акціонерного товариства «Весна» Алета Аблямітова, він відгукнувся і силами свого підприємства виготував гойдалки, — пояснив сільський голова.
Директор сільськогосподарського підприємства «Весна» Алет Аблямітов розповів, що спочатку на території ігрового майданчика облаштував футбольні ворота, а потім вирішив не зупинятися та зробити повноцінну зону відпочинку.
Учасники суботника зазначають, що залюбки вийшли на суботник, бо зробити щось для дітей — це корисна та приємна справа.
За словами Василя Ступара, в населених пунктах Терпіннівської сільської ради вже діють подібні майданчики, які створені за допомогою місцевих спонсорів. Так, в Терпінні гойдалки для дітей встановлені за участі голови прав-ління ВАТ «Мелітопольгаз» Михайла Новака, у Федоровці в цій справі допомогло керівництво ПП «Доринський», в Спаському дитячий майданчик облаштований за кошти сільської ради на території дитсадка, пісок для зони відпочинку надає приватне підприємство «Раков».
Немає дитячого майданчика лише в Зарічному, та сільський голова спо-дівається, що незабаром його вдасться зробити і там.