image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Студентська лабораторія запрошує друзів

IMG_59008 жовтня малеча Теремкової родини разом з батьками, завідуючою Крижко Л.С. та музичним керівником Радаєвої М.Й. відвідали МДПУ ім. Б.Хмельницького на запрошення  кафедри початкової та дошкільної освіти, яка святкувала 5-річний ювілей створення студентської наукової лабораторії «Екологічна освіта для сталого розвитку».

IMG_5903Наша участь у цьому святі невипадкова, ми співпрацюємо з факультетом завдяки Вахняк Надії Вікторівні, старшому викладачу кафедри «Соціальної педагогіки та дошкільної освіти». Разом із студентами — дошкільниками Надія Вікторівна  є постійним учасником навчально-виховного процесу в ДНЗ. Теремкова родина запрошує студентів на екологічні свята, батьківські збори, разом ми розробляємо екологічні проекти та казковий матеріал для колективних переглядів та відкритих занять. Нас об’єднує та хвилює екологічне майбутнє нашої планети відповідальність, за яку покладається, саме на малечу та студентську молодь. Ми дуже вдячні за запрошенні на свято, серед гостей якого були відомі в Україні педагоги-науковці, які намагаються об’єднати екологічну науку з музикою, сенсорикою, художнім мистецтвом та літературою. Саме вони розуміють, що розуміння законів  природи та екологічне майбутнє починається  з розуміння дітей дошкільного віку і продовжується в основній школі.

«Ти, я і планета Земля», «Творча Теремкова родина» так називаються екологічні  проекти педагогів ДНЗ «Теремок», які створювалися у тісній співпраці з педагогами – науковцями МДПУ та ЗОІППО.

IMG_5906А сьогодні наші маленькі «екологи» завітали на свято з найкращими піснями та віршиками, у яскравих українських костюмах, висловити свою подяку, привезли музичний  подарунок, екологічні кулінарні фантазії від щирого серця студентській лабораторії, якій виповнилось, так же як і їм, 5 років. Вважаємо, що з 5 років починається доросле розумне життя. Хай доля надихає всіх учасників і організаторів на творчу співпрацю, нові зустрічі, зацікавлених в подальшій роботі друзів та спонсорів, які б допомагали розвиватися такому чудовому інноваційному проекту.

Ми віримо у здійснення мрій і бажаємо всім учасникам студентської наукової лабораторії, здоров’я, творчої наснаги та нових злетів!

 

 

Батьківський комітет ДНЗ «Теремок» Костянтинівської сільської ради