image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Повертайтесь живими

IMG_1775Саме таке побажання було головним на святкуванні Дня захисника України в Мелітопольському районі, що відбулося 13 жовтня.

Вони вітали один одного зі святом та бажали скорішого повернення додому тим, хто і зараз захищає кордони країни. Учасник штурму Берліну в 1945 році Володимир Капітонов наголосив, що теперішньому поколінню українців слід прищеплювати патріотизм змалечку та побажав учасникам АТО, незважаючи на всі негаразди, сили духу та фізичного здоров’я. Від імені воїнів афганської війни до присутніх звернувся Валерій Мельничук, який за-значив, що наразі в Україні формується нова армія, військові якої є прикладом мужності та патріотизму.
До слів вдячності на адресу воїнів всіх поколінь приєдналися й районні очільники: голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мангул та голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик.
IMG_1791Дружині тяжкопораненого бійця Олексія Грищенка з Костянтинівки голова райради передав допомогу та побажав скорішого оду- жання голові родини. Олександр Мангул підкреслив, що районна влада робитиме все можливе на підтримку демобілізованих учасників АТО.
Голова міжрайонної спілки учасників АТО Олег Кушнаренко подякував небайдужим, які підтримували та підтримують українських солдат.
— Хочу подякувати всім волонтерам, які невтомно збирають гуманітарні вантажі у зону АТО. Ми все це відчуваємо, відчуваємо ваші добрі серця, ваше піклування, низький вам уклін.
Хвилиною мовчання присутні на заході вшанували пам’ять про загиблих.
За мужність та звитягу сім ветеранів війни отримали відзнаку Президента України — «70 років визволення України від фашистських загарбників», шість воїнів-інтернаціоналістів нагороджені відзнакою Президента України — медаллю «25 років виведення військ з Афганістану».
Одинадцятьом учасникам антитерористичної операції вручено почесний знак «Учасник АТО». Також військові та волонтери отримали районні нагороди.