image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Попередження пожеж: обережність ніколи не зайва

ATTENTIONУ осіннє-зимовий період різко зростає кількість і загроза виникнення пожеж через необережне використання електрообігрівачів та опалювальних печей, їхню несправність, короткі замикання внаслідок перевантаження електромереж,  найбільшу кількість пожеж спричинюють саме вони.

З метою зменшення кількості таких випадків у будівлях житлового фонду, а також попередження їх виникнення фахівці Мелітопольського міськрайонного управління держслужби з надзвичайних ситуацій провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі міста Мелітополя. Фахівці довели до громадян, що проводити заходи задля попередження пожеж в житловому секторі вкрай важливо. І це не потребує надзусиль. Треба тільки в своїх повсякденних господарських справах завжди пам’ятати про норми пожежної безпеки та виконувати їх.

Насамперед треба бути обережними при поводжені з відкритим вогнем. Не користуватися несправними електроприборами та не залишати їх включеними без присмокту. Опалюючи приміщення піччю на газу або дровах, слід перевіряти, чи не з’явилися в ній тріщини або щілини,  не залишайте газову плитку ввімкненою на ніч.

Особливу обережність слід виявляти власникам будинків із дерев’яним перекриттям. Не зберігати на горищах та в підвалах легкозаймистих речовин.

Особливо опікуйтесь тим, аби під час обігріву житла не постраждали діти, або ж їхні пустощі не призвели до біди! Крім того, завжди будьте обережні при вживанні «зігріваючого зсередини». Краще зігрійте себе та своїх близьких теплом приємного спілкування!