image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Майданчик для дітей з особливими потребами

15:30 11.11.2015

gapv_p9u_400x400Благодійна організація «Сяйво надії» подарувала вихованцям комунального закладу обласної ради «Мелітопольський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» дитячий ігровий комплекс. Це стало можливо завдяки перемозі в акції «Дитинство під знаком плюс», ініційованої брендом «Бепантен Плюс», товариство з обмеженою відповідальністю «Байєр».
Акція спрямована на вирішення проблем старих і небезпечних дитячих майданчиків.

Волонтер благодійної організації «Сяйво надії» Світлана Черткова розповіла про участь в акції «Дитинство під знаком плюс».

— З’явилася всеукраїнська акція «Дитинство під знаком плюс». Зрозуміло, що ми не могли оминути таку ініціативу. Наша організація одразу зареєструвалася на онлайн-сервісі  playplus.com.ua, де кожен бажаючий мав змогу залишити заявку на ремонт або оновлення майданчика. Більше 16 тисяч людей з різних куточків України віддали свої голоси в підтримку дітей з центру соціально-психологічної реабілітації. Це було досить масштабно…

Після чого 27 жовтня волонтери благодійної організації «Сяйво надії», студенти медколеджу та Таврійського державного агротехнологічного університету, КП «Житломасив» встановили такий довгоочікуваний дитячий майданчик.

Світлана Черткова підкреслила, що вони вже давно мріяли зробити такий потрібний для центру подарунок.

— Ці діти залишилися без батьківського тепла. Неприємних моментів у житті кожного з них було багато, а от тепла, турботи, щасливого дитинства вони практично не бачили. І дитячий майданчик додасть вихованцям центру позитивних емоцій та радості на очах.

Урочисте відкриття дитячого майданчика розпочалося невеликим концертом дітей центру соціально-психологічної реабілітації. Після чого благочинний церков міста Мелітополя протоієрей Максим (Смирнов) освятив дитячий комплекс та звернувся до вихованців центру.

— В цей день я хочу подякувати всім небайдужим мешканцям Мелітополя та району, які приймали участь в голосуванні. Я радію, що добро досі живе на землі і з кожною благодійною справою воно тільки примножується.

Директор закладу «Мелітопольський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Лариса Власенкова впевнена, що перебування дітей безумовно стане більш веселим і яскравим.

— Дитячий майданчик прикрасить їх побут, допоможе колективу в соціальній адаптації наших дітей.

«Сяйво надії» і в подальшому буде допомагати центру реабілітації дітей вирішувати важливі для них проблеми.