image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

День домашніх тварин

Про те як вкрай важливо приділяти увагу домашнім тваринам та проблемам великої кількості бездомних і здичавілих тварин обговорювали учні Новобогданівсої школи в Міжнародний день домашніх тварин.

Відзначають Міжнародний день домашніх тварин у різних країнах світу по-своєму. Хтось у цей день дозволяє свої домашнім вихованцям робити все, що раніше заборонялось: гризти меблі, кататися на шторах чи навіть їсти зі столу. Хтось іде разом з домашньою тваринкою в салон краси, інший купує для свого улюбленця величезну кількість смакоти, а ще хтось просто приділяє максимум уваги своєму пернатому, водоплавному або чотириногому другові.

В Новобогданівській ЗШ І-ІІІ ступенів учні початкових класів  разом з батьками підготували виставку малюнків та фотографій  про своїх домашніх улюбленців.  Було цікаво роздивлятися в «живому куточку» виставки рибок, черепаху, бурундучків, кролика, папугу, які  принесли на виставку учні 1Б,2Б,3А,4А та 4Б класів. Учні 5-11 класів підготували презентації, під час якої представили своїх улюбленців (котів та собак різних порід), познайомили  їх особливостями, потребами, цікавинками життя та дружби, використовуючи відео чи ілюстративний супровід. Учням дуже сподобався цей день, а кращі учасники отримали нагороди від школи та подарунки для своїх маленьких друзів.

Скороход Г.І., директор Новобогданівської ЗШ І-ІІІ ст..