image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

ЗУСТРІЧ ШКОЛЯРІВ З ВОЛОНТЕРОМ І ВОЇНАМИ АТО

48(69)У Вознесенській загальноосвітній школі I-III ст. відбувся виховний захід, на який були запрошені учасники АТО Давидович Руслан Олександрович, Снопков Олег Миколайович, а також волонтер Шведюк Людмила Миколаївна.

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Це – люди сильної волі, міцного характеру. Вони впевнені у собі, справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем у очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали про те, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Чоловіки власним прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й підтверджувати її, насамперед, вчинками. Відповідаючи на численні запитання школярів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти присутнім про життя в зоні АТО, допомогу волонтерів, солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а у залі  цього моменту панувала тиша…

Волонтер та бійці щиро подякували дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця увага для воїнів є надзвичайно важливою.

Запрошені учасники АТО почули від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки і шани. Події останніх місяців ще раз підтвердили, що український народ неможливо подолати. А навпаки, сприяли об’єднанню, збудженню у кожного з нас почуттів щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Алла Ткачук, педагог-організатор Вознесенської  ЗШ I-III ступенів