image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Розповіли учням про подвиги земляків

18 лютого в Новобогданівській ЗШ I-III ступенів на підтримку ініціатив громадськості був проведений урок пам’яті, присвячений вшануванню героїв Небесної Сотні, зокрема, запоріжців Сергія Синенка та Василя Сергієнка. Підготовкою цієї події займалися вчитель історії Ганна Лібедко та педагог-організатор Микола Агошков.

IMG_7388_23Урок розпочався Гімном України та хвилиною мовчання. Потім діти декламували вірші про подвиги героїв України, учениця 11 класу Катерина Шило заспівала пісню «Повертайся живим» Світлани Тарабарової, були продемонстровані відеоролики, присвячені Революції Гідності. В період з 18 по 20 лютого в Новобогданівській ЗШ I-III ступенів були скасовані всі розважальні заходи у зв’язку із вшануванням пам`яті героїв Небесної Сотні.

А за кілька днів до того в школі приділили велику увагу воїнам-інтернационалистам. До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав був проведений урок мужності, присвячений 27-й річниці виводу радянських військ з Демократичної Республіки Афганістан.

Учні декламували вірші, ознайомили глядачів з історичними даними та біографічними відомостями про воїнів-інтернаціоналістів села Новобогданівка, а також були продемонстровані відеоролики про воєнні події  1979-1989-х років в Афганістані. Протягом тижня з 15 по 19 лютого класні керівники провели виховні години «Афганістан — то материнський біль», «Дорогами війни, яку забули» та ін. Вчитель фізкультури Василь Черняков 17 лютого організував між класами спортивні змагання. В шкільній бібліотеці працювала тематична виставка.

Микола АГОШКОВ,  педагог-організатор Новобогданівської ЗШ  І-ІІІ ступенів