image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вшанували подвиг героїв

IMG_4154 [1]Напередодні Дня вшанування Героїв Небесної сотні керівники Мелітопольського району вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих на Майдані та поклали квіти до монумента Тарасу Шевченку. Вони висловили впевненість, що кожен з українців має  пам’ятати імена тих, хто боровся за вільну та незалежну Україну. — Кожен українець повинен пам’ятати про цей день, про тих людей, які віддали своє життя за гідність, за незалежність  нашої країни. Впевнений, що поки ми пам’ятаємо цей день, поки ми пам’ятаємо цих людей, поки ми пам’ятаємо заради чого вони пожертвували найдорожчим, що  є у людини — своїми життями, ми непереможні, ми єдина нація та єдиний народ, — зауважив голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мангул.

А голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик наголосив, що в дні революції Україна втратила найвідданіших своїх громадян.

— Два роки тому сталися трагічні події в нашій державі — під час революції гідності загинули найкращі сини і доньки нашої держави, справжні патріоти. І сьогодні ми схиляємо голови перед їхньою пам’яттю, вони віддали найцінніше, що в них було — своє життя, за краще майбутнє нашої країни і наше життя. Вічна їм слава!