image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Коли пісні ллються від душі

DSC_6616 [1]18 лютого свою першу збірку пісень під назвою «Мої пісні ллються від душі» презен-тувала Галина Ліснича з села Орлове (на фото в центрі з квітами).  Життя Галини Олександрівни пов’язане з творчістю, хоча за першою освітою вона фармацевт (пізніше отримала педагогічну освіту в МДПУ). За словами авторки пісень, її любов до музики з дитин-ства стали помічати близькі люди. Поруч не було музичної школи, тому мистецтво вона опановувала з учителем співів.

— Своє життя я не уявляю без творчості. Вперше мій вірш був надрукований в пісенно-поетичному збірнику «Стихом и лирой славим мы Победу». З авторськими піснями мене запросили на Запо-різьке державне телебачення. Мої пісні лунали і на районному дитячому фестивалі «Першоцвіт», і на ювілеї дитсадка «Ивушка». До збірки «Мої пісні ллються від душі» увійшло 30 композицій.

Галина Ліснича охоче розповідає про особливе ставлення до своїх пісень.

— Всі мої пісні для мене однакові, я люблю кожну з них. Як дитина робить перші кроки, так і я тремтливо ставлюся до своїх пісень. А головне — що вони потрібні людям».

Прихильники творчості Галини Лісничої сподіваються, що збірка її пісень буде радувати мешканців Мелітопольщини та дарувати їм гарний настрій.