image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Чоловіки надіслали коханим привітання

голова райдержадміністрації Олександр Мангул вітає жінок зі святом [1] 4 березня жінки Мелітопольського району приймали вітання на честь Міжнародного жіночого дня. З теплими побажаннями до представниць прекрасної статі звернулися голова райдержадміністрації Олександр Мангул та голова райради Олександр Мордик.  Олександр Мангул підкреслив, що сьогодні немає жодної сфери життєдіяльності, в якій би не брали активну участь жінки.

Начальник загального відділу виконавчого апарату Мелітопольської райради Віра Петруніна отримала обласну грамоту [1]— Це, наприклад, культура, освіта, спортивна галузь, наука та навіть оборона — жінки поряд з чоловіками захищають нашу Батьківщину. Жінка, безумовно,  берегиня домівки, і ми, чоловіки, це знаємо як ніхто. Жінки встигають і зі справами домашніми, і в роботі не відстають, — підкреслив він.

Олександр Мордик побажав усім жінкам щастя, кохання та гарного настрою на весь рік. І підкреслив, що головне покликання жінки — це народити і зростити здорових діточок.

Цього дня святковий настрій присутніх у великому залі райради підтримували ра-йонні творчі колективи, які дарували глядачам свої музичні та хореографічні композиції.

Жінок району голова райради Олександр Мордик нагородив обласними подяками [1]А ведучі свята попрохали всіх присутніх чоловіків негайно відіслати своїм коханим жінкам повідомлення з текстом «Я тебе кохаю». Що й було негайно виконано.

Представниці різних галузей районного господарства, які зробили вагомий внесок в розвиток району, отримали обласні нагороди.