image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У ТДАТУ відбулась урочиста церемонія вручення дипломів магістрам

FawThIKAtvM10 та 11 березня в Таврійському державному агротехнологічному університеті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам денної форми навчання з усіх спеціальностей за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр».

Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно і ось настав той самий день, коли хлопцям та дівчатам вручили довгоочікувані дипломи.

wVc7MOwTooIЦього року Таврійський державний агротехнологічний університет дав путівку у нове життя 190 випускникам-магістрам, в тому числі 53 інженерам-механікам, 35 інженерам-енергетикам, 16 агрономам та екологам, 65 фахівцям економічного спрямування (економістам, фінансистам, бухгалтерам та маркетологам) та 21 інженеру з комп’ютерних наук, з переробної промисловості. 73 студенти отримали дипломи з відзнакою!

Для цих вже колишніх студентів, а нині дипломованих фахівців, закінчилися найкращі студентські роки, які подарували їм перше кохання, вірних друзів, хвилювання перед екзаменами, поразки і перемоги.

На урочистих заходах з нагоди вручення дипломів були присутні викладачі та керівництво університету, батьки, друзі та гості свята.

+_DSC4093За традицією присутні вшанували пам’ять покладанням квітів до пам’ятника викладачам та студентам, які загинули у роки Другої Світової війни.

До випускників звернулися ректор університету, доктор технічних наук, професор Кюрчев Володимир Миколайович, а також декани факультетів із вітальними словами та сердечними побажаннями зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе у професійній діяльності.

Ректор університету під бурхливі оплески залу вручав дипломи нашим магістрам, обличчя яких одночасно сяяли радісними посмішками та смутком розставання.

Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги і вдячності, присвятили кураторам, викладачам, батькам і випускники. Адже саме ці люди створювали комфортні умови для отримання якісної освіти, підтримували та допомагали.

Чудовий настрій всім присутнім подарували яскраві виступи зірок творчих колективів університету.

Особливо приємно, що підтримати своїх випускників прийшли батьки та рідні, які дуже пишались важливим життєвим досягненням – здобуттям диплома магістра.

+_DSC4010Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції присутніх, сяючі посмішки та квіти – все це створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя. Свято закінчилося, але святкові емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Вітаємо Вас, дорогі випускники, із здобуттям диплому магістра! Бажаємо впевненості в собі, успіхів на життєвій ниві, непохитної віри у свою велику мету, процвітання у рідній Україні!

yny4hg3etDIПам’ятайте свій рідний університет, у стінах якого ви провели кращі роки студентського життя! Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаємо, щоб отриманий диплом магістра став ключиком, який відчинятиме будь-які двері на шляху до вашої професійної мрії.

Олеся Данилюк, прес-служба ТДАТУ

Фото Ганни Бовкун, Дмитра Лубко