image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Зростають надходження до бюджетів

IMG_8951 [1]За підсумками І кварталу поточного року спостерігається значне збільшення надходжень до бюджетів селищної та сільських рад за рахунок акцизних зборів. Про виконання дохідної частини бюджету району повідомила начальник управління фінансів райдержадміністрації Наталя Супрун на апаратній нараді під головуванням очільника району Олександра Мангула.

Наталя Супрун розповіла, що в 2015 році за І квартал район отримав надходження у вигляді акцизного податку в розмірі 913,1 тис. грн. А у І кварталі  2016 року ці показники значно підвищилися — сільради отримали 2 млн 191,9 тис. грн. Приріст склав 240%.

— У Новопилипівській та Полянівській сільрадах зовсім ніяких надходжень. А от Семенівська сільрада, навпаки, за перший квартал вже отримала 1 млн. 209,3 тис. грн., Мордвинівська — 5 тис. грн., — розповіла Наталя Супрун.

У єдиному податку спостерігається приріст на 211%, тобто збільшення показника в два рази.

— Якщо у першому кварталі 2015 року ми отримали 1 млн. 684 тис. грн., то в аналогічному періоді цього року — 3 млн. 570,1 тис. грн., — зазначає Наталя Супрун.

Наталя Супрун звернулася до колег з проханням надати пропозиції до районного управління фінансів щодо виділення додаткових коштів при уточненні районного бюджету.

Начальник управління соцзахисту населення Юрій Масленніков зазначив, що на сьогодні 8 тисяч 254 сім’ї  звернулися до управління для оформлення субсидії.

— З них 900 сімей — щодо відшкодування витрат на придбання вугілля, — підкреслив він.

Продовжується робота з реєстрації учасників АТО та надання їм різноманітної допомоги. На сьогодні на обліку пенребувають 186 військово-службовців із зони АТО, з них  5 інвалідів. Управлінням заплановано здійснити виплати одноразової матеріальної допомоги до Дня Перемоги 1289 особам на загальну суму 763 тис. грн.

По завершенню наради голова райдержадміністрації Олександр Мангул надав відповідні доручення начальникам відділів апарату та структурних підрозділів.