image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

День відкритих дверей в Бердянській ВК (№77)

DSC0675526 серпня 2016 року в Бердянській виправній колонії (№77) пройшов День відкритих дверей. Даний захід став традицією для колонії і має на меті зміцнення зв’язків укладених з громадянським суспільством для їх соціальної реінтеграції.

В цей день відвідувачі мали змогу зайти на охороняємий об’єкт, подивитися на тюремний побут. Гості відвідали відділення господарської обслуги, приміщення виховної роботи, спальні секції, їдальню переглянули меню і ознайомилися з нормами і умовами харчування.

«Довкола висаджені берези і квіти, що радувало очі. Побачили їдальню — все чисто і акуратно», – розповідає  мати засудженого, Світлана.

«Для самих засуджених день відкритих дверей – це саме довгоочікуване свято. Можливість позачергового побачення з рідними та коханими людьми стимулює засуджених до успіхів в роботі і дисциплінує в дотриманні режимних вимог. Так і вирішуються найважливіші завдання пенітенціарної доктрини – стимулювання правослухняної поведінки засуджених і підтримка соціальних зв’язків», — зазначив заступник начальника установи  соціально-виховної та психологічної роботи Сергій Чуваков.