image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Засудженим Біленьківської виправної колонії (№99) вручили паспорти громадян України

App5c Zoran

05 вересня 2016 року у Біленьківській виправній колонії (№99) 10 засуджених отримали головний документ – паспорти громадян України.

Процес паспортизації засуджених триває і надалі. На даний час до Запорізького РС УДМС України в Запорізькій області  надано матеріали для документування ще 21 засудженого.

Причин, через які у засуджених відсутні паспорти багато: хтось загубив, у когось даний документ був вилучений під час досудового слідства, а є випадки, коли  людина ніколи не отримувала паспорт. Не дивлячись на те, що пакет документів, що надається до Державної міграційної служби зменшений до мінімуму, чинне законодавство передбачає безліч процедур, які необхідно виконати перш ніж засуджений отримає паспорт.

NYX

«Співробітники відділу соціально-виховної та психологічної роботи всіляко сприяють тому, щоб кожен засуджений, який потребує оформлення паспорту, отримав його у визначені законодавством строки, тому що наявність цього документу значно спрощує вирішення елементарних життєвих проблем, таких як отримання прописки, роботи тощо», — зазначив заступник начальника установи майор внутрішньої служби Дмитро Азаров.

 

Більше інформації на сайті: http://www.kvs.gov.ua/peniten/control/zap/uk/indexми
Управління державної пенітенціарної служби України в Запорізькій області