image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

З залізничної колії вкрали металеві елементи

vrНещодавно правоохоронці спільно з бійцями воєнізованої охорони «Укрзалізниці» біля станції Федорівка затримали чоловіка з металевими деталями обладнання залізничної колії. Встановлено, що раніше судимий за крадіжку мешканець Новобогданівки вдень скоїв крадіжку зазначених виробів з території станції та сховав їх поблизу, а вночі приїхав забративкрадене. Металеві вироби вилучено, за фактом крадіжки проводяться слідчі дії в межах кримінального провадження за частиною 3 статті 185 Карного кодексу України. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Злочинцю загрожує  позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Тож правоохоронці фіксують зростання фактів протиправних дій, пов’язаних з залізничним транспортом. Співробітники Мелітопольського відділу поліції продовжують роботу по недопущенню розкрадання майна Придніпровської залізниці.

Криміногенна ситуація в регіоні залишається досить напруженою. За словами помічника начальника Мелітопольського відділу поліції Гліба Коваля, з 29 серпня по 4 вересня черговою частиною Мелітопольського відділу Національної поліції зареєстровано 566 заяв та повідомлень. З ознаками кримінального злочину в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено 136 повідомлень. З них: 51 крадіжка майна, 15 грабежів.