image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Мешканці Зарічного приймали привітання

img_0077Цими вихідними мешканці Зарічного Терпіннівської сільради святкували день народження села.

На урочистості завітали майже всі: від малого до старого. До односельців звернулася сільський голова Наталя Овсяннікова. Вона побажала мешканцям Зарічного здоров’я та наснаги.

— Я бажаю вам здоров’я, мирного неба, завжди м’якого хліба на столі, щоб разом із вами поряд були ваші діти, які кожної хвилини могли б простягти вам руку допомоги. Молодим мешканцям села я бажаю ентузіазму, сили змінити щось в нашому селі на краще та віри в це краще, — зазначила Наталя Овсяннікова.

Депутати райради, місцеві підприємці Льова та Сімон Маргаряни від перших осіб районної влади та особисто від себе привітали селян зі святом та підкреслили, що в Зарічному живуть працьовиті та талановиті люди.

Брати Маргаряни від себе вручили активним учасникам громадського життя села, ветеранам праці грошові заохочення. Від районної ради та райадміністрації ветерани праці, найкращі трудівники та інші мешканці отримали почесні грамоти.

Традиційно новонароджені у цьому році немовлята, довгожителі отримали подарунки, куплені на кошти сільради. Паспорти громадян України  були вручені 16-річним мешканцям села. Не оминули увагою й учасників АТО, на їх честь лунало чимало приємних слів. Також мати одного з захисників країни одержала подарунок. Розважали гостей свята творчі колективи та окремі виконавці.