image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

До уваги!

s23465Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 11.10.2016 № 386 «Про організаційний комітет з підготовки та проведення благодійного телемарафону до Дня захисника України та Дня Збройних Сил України у 2016 році» протягом жовтня-грудня 2016 року на території району проводиться обласний телемарафон до Дня захисника України та Дня Збройних Сил України.

Метою телемарафону є збір коштів для надання адресної допомоги ветеранам АТО, родинам загиблих та поранених бійців та вирішення інших потреб демобілізованих учасників АТО.

Даний благодійний захід єдиний в Україні, у Запорізькій області він проходитиме вже вдруге. Так, минулого року під час проведення благодійної акції було зібрано близько 300 тис. грн.

До участі у заході запрошуються підприємства, установи, організації, місцеві осередки політичних партій та громадських організацій, депутати всіх рівнів — усі, хто своїм благодійним внеском може підтримати наших героїв.

Підведення підсумків телемарафону заплановано на 6 грудня 2016 року, в День Збройних Сил України.

Інформаційна довідка про банківські реквізити благодійного телемарафону:

Отримувач коштів — громадська організація «Товариство ветеранів АТО Запоріжжя»

СДРПОУ — 40325293

МФО 313 957

Банк філія — ЗОУ АТ «Ощадбанк»

Рахунок 26002300304148

Також, звертаємо Вашу увагу на наступне: при перерахуванні коштів обов’язково необхідно зазначити «для Мелітопольського району».