image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Сільські дороги ремонтують

11:11 27.10.2016

img_2647На ремонт двох сільських доріг виділено понад два мільйони гривень. Наразі ці кошти активно освоюються, роботи з реконструкції дорожнього покриття проходять за планом. Про це розповів перший заступник голови Мелітопольської райдержадміністрації Володимир Журавльов.

Це автошляхи між селами Трудовим і Обільним та  Степним, Мар’ївкою, Полянівкою.  Володимир Журавльов пояснив, що поточний ремонт автошляхів став можливим завдяки спільному фінансуванню з районного, обласного та місцевого бюджетів. Тільки на дорогу, яка з’єднує села Степне, Мар’ївку та Полянівку, витрачено понад мільйон гривень. Наразі роботи на цій ділянці виконані на 95%.

Крім цього, за рахунок районного бюджету в Мелітопольській центральній районній лікарні оновлено асфальтне покриття на під’їздах до відділення екстреної медичної допомогти, покладена тротуарна плитка. Якістю робіт керівники медустанови та райдержадміністрації задоволені.

Головний лікар ЦРЛ Сергій Селевич зазначив, що до цього стан асфальтного покриття бажав кращого, тому під’їзд швидких ускладнювався, виникали труднощі із транспортуванням хворих.

Тож за можливість зробити ремонт асфальтного покриття Сергій Селевич вдячний депутатському корпусу, апарату районної ради, а також спеціалістам райдержадміністрації та особисто голові райдержадміністрації Олександру Мангулу.

Окрім подвір’я відділення екстреної медицини відремонтовано під’їзні шляхи до інфекційного відділення, харчоблоку та центрального стерилізаційного відділення.

Всього на ці роботи витрачено 199 тисяч гривень з районного бюджету.