image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

7 грудня – День місцевого самоврядування

samardakШановні запоріжці!

День місцевого самоврядування – це привід підбити підсумки роботи народних обранців і осягнути, яких поставлених цілей нам вдалося досягнути, а над якими ще треба працювати.

Для Запорізької обласної ради цей день є особливо знаковим. Адже 3 грудня місцевий парламент сьомого скликання відзначає рік своєї роботи. За цей час нам вдалось реалізувати ряд дієвих проектів, продуктивно попрацювати на користь запорізької громади і розпочати рух шляхом нагальних реформ – до реальних перспективних змін.

Сьогодні в сесійній залі Запорізької облради працює вісім депутатських фракцій. У всіх – різні погляди і методи роботи. Але, в той же час, ми всі зацікавлені в одному – у розвитку і процвітанні Запорізького регіону. Тому вдячний вам, шановні колеги, за те, що ви, приборкавши свої амбіції і партійні настанови, працюєте конструктивно і злагоджено.

Вітаючи зі святом армію місцевих самоврядуванців Запорізької області, бажаю мудрості і результативності у подальшій роботі на користь людям, які обирали вас і які розраховують на вас! Хай завдяки нашій спільній, командній роботі розвивається Запорізький край, а у кожній запорізькій родині панує мир, злагода і добробут!

Голова Запорізької обласної ради  Григорій Самардак