image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«Жінками року» стали 12

10:40 09.03.2017

IMG_1529 (Копировать)7 березня в Палаці культури ім. Т. Шевченко відбулася церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Жінка року». 12 видатних жінок нашого міс та отримали це почесне звання та нагороди від спонсорів конкурсу.

 

«Жінка року» — це послідовник вже знайомої мелітопольцям та традиційної церемонії нагородження конкурсу «Радість моя, Бджілко!», на якій із року у рік, напепредодні жіночого свята 8 березня представники міської влади вшановували відомих городянок, які за рік досягли високих результатів у роботі та громадській діяльності. У цьому році це традиційне свято жіночності та краси змінило формат та назву.

Партнерами заходу виступили магазин ювелірних прикрас «Золота бджілка», ТМ «Мелітопольська черешня», ТМ «Мирненская», компанія «Дом мебели». Інформаційні партнери конкурсу – інформаційний портал «IClub», телеканал «TВM» , газета «Главная газета Мелитополя», міськрайонна газета «Новий день». Конкурс проводиться за підтримки міського голови Сергія Мінько.
Конкурс на честь святкування Міжнародного жіночого дня проводиться з метою сприяння гендерній рівності в суспільстві, популяризації позитивної моделі діяльності жінок, які плідно працюють у різних сферах господарського, суспільно-політичного, громадського життя м. Мелітополя.

IMG_0061 (Копировать)— Цією нагородою ми відзначаємо досягнення наших жінок в культурі, політиці, освіті, медицині, творчості, благодійності, журналістиці та громадському житті, — звернувся до присутніх міський голова Сергій Мінько.

 

В сфері журналістської діяльності перемогла Світлана Залізецька — член IMG_1532 (Копировать)Мелітопольської міжрайонної організації Національної спілки журналістів України ЗОО. Світлана — переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий регіональний журналіст року», дипломант Всеукраїнського конкурсу «Соціальний журналіст» (2013 р.), переможець конкурсу «Жінка майбутнього», дипломи інших конкурсів серед журналістів.
З 2000 по 2014 рік працювала журналістом у різних друкованих та електронних IMG_1530 (Копировать)ЗМІ. Світлана Залізецька — засновник газети «Главная газета Мелитополя». Нині працює заступником директора у виданні «Главная газета Мелитополя» та співпрацює з інтернет-ресурсом «Регіональне агентство новин – Мелитополь»(РИА-Мелитополь).
В сфері спорту переможницею стала Анна Бойкова. Нині вона студентка III курсу Мелітопольського державного університету ім. Б. Хмельницького. З 2014 року Анна IMG_1552 (Копировать)почала займатися флорболом у міському клубі «Скала».  У 2016 році Бойкова Анна у складі жіночої флорбольної команди «Скала» стала переможцем чемпіонату України з флорболу серед жіночих команд вищої ліги, срібним призером Кубку України з флорболу серед жіночих команд, бронзовим призером IV Міжнародного турніру «Ukraine Open» серед жіночих команд. З 2015 року розпочала тренерську практику з дитячою командою. І вже у 2016 році її вихованці – юнацька команда — IMG_1553 (Копировать)стали призерами першості м. Мелітополя та чемпіонату Запорізької області серед юніорів.
Олена Передерій перемогла у сфері соціального захисту населення. Переможниця з 1997 року працює в Управлінні соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області. З 2001 року працює заступником начальника Управління соцзахисту населення ММР. В 2006 році Олена Передерій IMG_1556 (Копировать)була нагороджена грамотою виконкому та відзначена щорічною нагородою «Радість моя, Бджілко». У 2007 році отримала нагороду  —  медалль «За розвиток Запорізького краю» від Запорізької облдержадміністрації. У 2012 році стала переможницею конкурсу «Господиня свого краю» в номінації «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення».
Катерина Воробйова перемогла у номінації «Юриспруденція». Стаж державної IMG_0117 (Копировать)служби складає 13 років. В грудні 2011 року Катерина Воробйова призначена на посаду начальника реєстраційної служби Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області, а в 2016 році очолила відділ реєстрації виконкому Мелітопольської міської ради. Має подяки Головного управління юстиції у Запорізькій області, областного центру патріотичного виховання молоді Запорізької обласної ради.
IMG_0121 (Копировать)
В сфері благодійності кращою стала Олена Овсянікова. З 1990 по 2002 рік вона працювала у Запорізькій міській лікарні №3 старшою медичною сестрою операційного блоку хірургії №1. З 2002 по 2010 рік — практичним психологом в КУ «Мелітопольський Центр СНІД». У 2008 році була ініціатором створення БО «БФ «Все можливо» та була обрана головою Правління організації.  У 2016 році почала розвивати напрям зі створення та діяльності Центру допомоги для безпритульних IMG_0123 (Копировать)тварин «DOGSERVICE». Завдяки налагодженню роботи фонду та професійному керівництву Олени Овсянікової благодійна організація «Благодійний фонд «Все можливо»» нагороджена відзнакою «За внесок у розвиток системи безперервних послуг».  Також організація під її керівництвом отримала відзнаку міжднародного рівня PEPFARSIMS за досконало виконану роботу в діяльності фонду.
В сфері культурної діяльності перемогла Ангеліна Меліхова. З 1994 року IMG_1526 (Копировать)працює викладачем Мелітопольської дитячої школи мистецтв, з 2000 року – в Дитячій музичній школі №1 м. Мелітополя. Зараз Ангеліна — заступник директора з навчальної роботи  ДМШ №1. Ангеліна Меліхова керівник ансамблю скрипалів, який є лауреатом обласних та міжнародних конкурсів, учасником концертів різних рівнів. Керівник інструментального ансамблю «Краковяк» українсько-польського культурно-освітнього товариства «Полонія». Має липлом лауреата I ступеня в IMG_1502 (Копировать)Міжнародній науково-практичній конференції, мистецькому форумі-фестивалі «Полікультурні артдіалоги», отримала Гран-Прі Міжнародного вокального конкурсу ім. Ф. Шаляпіна, димломи Міжнародного фестивалю «Артдіалоги», Міжнародного полікультурного фестивалю «Золоті обереги вічності» та інших.

Ольга Тітова перемогла у сфері індустрії краси. В 2010 році почала освоювати IMG_0083 (Копировать)сферу бьюті-індустрії, в якій продовжує розвиватися і нині. З 2013 році головний редактор журналу «Самые красивые женщины Запорожья» і «Самые красивые женщины Мелитополя».
Переможницею у сфері охорони здоров’я стала Наталя Нікіренкова — завідуюча дитячого інфекційного відділення КУ «Мелітопольська міська лікарня №2». З 2003 року по 2011 рік працювала дитячим лікарем-інфекціоністом дитячого IMG_0098 (Копировать)інфекційного відділення №2 КУ «Мелітопольська міська лікарня №2» ММР ЗО, а з жовтня 2011 року по теперешній час працює завідуючою дитячим інфекційним відділенням КУ «Мелітопольська міська лікарня №2». З 2016 року має вищу кваліфікаційну категорію. В 2015 році була нагороджена почесною грамотою виконкому Мелітопольської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, ставлення до виконання службових обов’язків до Дня медичного IMG_0054 (Копировать)працівника.
У сфері творчого мистецтва переможницею стала  Олена Алєксєєва — керівник танцювально-спортивно центру «Глорія». У 1996 році  вона розпочала свою приватну діяльність, створивши танцювальний колектив «Глорія». Протягом багатьох років  колектив «Глорія» під  керівництвом Олени Алексєєвої здобув багато відзнак. У 2014 році   танцювально-спортивному центру «Глорія» під керівництвом Олени Олегівни присвоєне звання «Зразковий колектив». У 2015 та 2016 роках під час щорічної церемонії «Золота відзнака» ій присвоєно титул «Тренер – прорив року»
В сфері бізнесу перемогла засновник кав’ярні «Буржуа» Тетяна Дунаєва. У 2011 році відкрила свою кав’ярню у Мелітополі. Протягом 5 років з моменту відкриття «Буржуа» Тетяна робила всілякі зусилля щодо створення закладу з європейським рівнем обслуговування та удосконалення ресторанного бізнесу в м. Мелітополі. Кав’ярня має такі відзнаки та нагороди: «Топ кращих закладів міста» за версією інтернет-журналу «Метко», лист-подяка від БФ «Розвиток майбутнього» та відзнака компанії «Рекламный беспредел».
У сфері громадської діяльності кращою стала  Катерина Кучина. З 2015 року по теперішній час вона працює виконавчим директором Науково-методичного центру освіти дорослих, викладачем кафедри початкової освіти МДПУ ім. Б. Хмельницького. Катерина є членом Української асоціації освіти дорослих. В 2016 році перемогла в конкурсі Пітчинг проектів програми «Активні громадяни» від Британської та Мелітопольської міської рад з проектом «Доступність пішохідних переходів до міського парку ім. М. Горького». Завдяки активній громадській позиції Катерина в 2016 році сташла членом Громадської ради при виконкомі, членом Комітету доступності Мелітопольської міської ради. Керівник постійнодіючого проекту «Благодійного об’єднання «Соціальний фонд»» — «Долаємо бар’ри спілкування» для молоді з інвалідністю.
А в сфері освіти та науки перемогла Тетяна Міщак. З 1997 року працює директором Палацу дитячої та юнацької творчості Мелітопольської міської ради. За активне відродження та пропаганду національної культури, високий професіоналізм та майстерність Тетяна Міщак була нагороджена у 2014 році  грамотою Департаменту освіти Запорізької облдержалміністрації. У 2015 році — грамотою виконкому Мелітопольської міської ради, у 2016 році нагрудним знаком «25 років Незалежності України».

Всім переможницям конкурсу були вручені ексклюзивні скляні нагороди. Жінки, присутні у залі отримали в подарунок повітряну кульку у формі квітки. Свій творчій подарунок усім городянкам подарували творчі колективи міста.