image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

КУРИТИ? НА ЦЕ НЕМАЄ ЧАСУ!!!

21 листопада у всьому світі відзначали Міжнародний день відмови від паління. З цієї нагоди у Долинській загальній школі І-ІІ ступенів пройшла превентивна акція «Не палити і бути здоровим».

 Актив учнівської молоді школи підготували плакати із гаслами на підтримку здорового способу життя. І заявили, що вони  мають чудове право — право на життя і здоров’я, тому вони обирають  здорове  та щасливе майбутнє, в якому немає місця шкідливим звичкам і, зокрема, палінню.

 З цією метою протягом акції, в нашій школі для учнів були проведені інформаційно-виховні заходи, учні 5-9 класів мали змогу ознайомитися з міфами та фактами про куріння, отримати цікаву інформацію про шкоду тютюнопаління, переглянути відеороліки соціальної реклами. Не менш цікавим був виступи агітбригади «Молодь за здоровий спосіб життя».  А ще для дітей провели вікторину з питаннями про шкідливу дію тютюну на організм людини, роздали пізнавальні буклети, якими можна поділитися з товаришами.

Куріння — соціальне лихо. Через нерозуміння, сліпе наслідування моди, дорослих, ровесників підліток починає курити — спочатку робить одну затяжку, викурює одну сигарету, а потім тягнеться до лиховісної пачки знову і знову. І так куріння стає звичкою.

Кожна людина має свободу вибору. Кожен сам вирішує, курити чи не курити, зміцнювати своє здоров’я фізичними вправами чи рости хирлявим слабаком. Проте кожен оцінює ступінь ризику по-своєму, але відповідальність за наше здоров’я лежить на нас самих і залежить від тих рішень, які ми приймаємо стосовно свого життя.

Курити? На це немає часу!!!

Духаніна С.А.,

вчитель Долинської школи