image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Відмінні підсумки року

Підбито підсумки спартакіади серед сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць», на якому за загальними результатами юні спортсмени Мелітопольського району посіли почесне друге місце, поступившись першістю Вільнянському району. Бронзовими призерами стали школярі Василівського району.

Вихованці Мелітопольської районної дитячо-юнацької спортивної школи (директор Коротков С.С.) у 2017 році поповнили свою скарбничку новими перемогами і зробили вагомий внесок у спортивну історію Мелітопольщини та України. Особливої уваги заслуговує результат річних спортивних баталій обласної спартакіади серед сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць». Більше десятиліття школярі Мелітопольського району, вихованці Мелітопольської районної ДЮСШ, під керівництвом талановитих тренерів беруть активну участь у спортивному марафоні, який організовує Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» агропромислового комплексу України. І завжди отримують призові місця серед 20-ти районів області. Кращі результати показали представники відділень з гирьового спорту — І місце, легкоатлетичний крос — І місце, вільна боротьба — І місце, бокс — І місце, дзюдо — ІІ місце, футбол серед юнаків 2003-2004 років народження — ІІ місце, футбол серед юнаків 2005-2006 років народження — ІІ місце, волейбол серед юнаків — 4 місце.
Слід також підкреслити, що в цьому році наші вихованці отримали призові місця у міжнародних чемпіонатах і троє спортсменів з боксу та гирьового спорту отримали звання кандидатів у майстри спорту.
Оксана ПУГАЧ, заступник директора МР ДЮСШ