image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Жінки району отримали привітання

12:40 13.03.2013

Сьомого березня жінки Мелітопольського району приймали привітання на честь Міжнародного жіночого дня.

Першим свою пошану прекрасній статі висловив виконуючий обов’язки голови Мелітопольської райдержадміністрації Євген Любцов. Він зазначив, що жінки з легкістю поєднують турботу про своїх рідних та свою професійну діяльність і побажав їм нескінченної любові, здоров’я, щастя.

Наступним вітальне слово взяв голова Мелітопольської районної ради Юрій Єсипенко, який Єсипенко передав вітання з нагоди свята від голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка та голови Запорізької обласної ради Павла Матвієнка.

Цього дня святковий настрій присутніх в залі підтримували районні творчі колективи, а начальник районного відділу культури Володимир Фтіц підготував особистий подарунок жінкам — музичну композицію у власному виконанні.

В святковий день звучало безліч привітань на честь жінок, до теплих слів приєдналися депутати Запорізької обласної ради Геннадій Шанін та Олексій Нєдєлько.

Представниці прекрасної статі, що зробили великий внесок в розвиток району, отримали обласні та районні нагороди.

Протягом всього свята з облич присутніх не сходили усмішки, що стало красномовним свідченням того, що захід пройшов вдало, а жінки зарядилися позитивною енергією на весь майбутній рік.