image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

На Запоріжжі розшукали водія, який скоїв наїзд на велосипедиста

В Мелітополі водій автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста та зник з місця події. Поліцейські встановили особу водія та місцезнаходження транспортного засобу.

16 лютого близько 7:00 на вулиці Олександра Невського в Мелітополі водій автомобіля «Ауді» без державних номерів скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку, та втік з місця події.

Внаслідок аварії мешканця Мелітополя 1998 року народження з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до місцевої лікарні.

Співробітники групи реагування Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області оперативно встановили особу водія та місцезнаходження транспортного засобу. Ним виявися мешканець Мелітополя 1990 року народження. За даними медичної експертизи, ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння у водія не виявлено. Автомобіль вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Крім того, відносно водія транспортного засобу складено адміністративний протокол за ознаками ст.121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що в Пологівському районі водій автомобіля не впорався з керуванням та в’їхав в будинок. Внаслідок аварії чоловік загинув.

Відділ комунікації поліції Запорізької області