image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вилучено товарно – матеріальних цінностей на загальну суму більше 1 млн. гривень

«В січні — лютому 2018 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань Мелітопольською місцевою прокуратурою за матеріалами оперативних співробітників Мелітопольської ОДПІ внесено 2 відомості 

про вчинення кримінальних правопорушень, з яких 1 — за ч.3 ст.212 КК України та 1 — за ст.212-1 КК України», — повідомив перший заступник начальника Мелітопольської ОДПІ, майор податкової міліції Артем Кавун.
Також перший заступник начальника Мелітопольської ОДПІ зазначив, що протягом перших двох місяців оперативними співробітниками здійснювалось відпрацювання підприємств реального сектору економіки, які користувались послугами «конвертаційних центрів». Від проведених  заходів до бюджету надійшло близько 700,0 тис. гривень.
Крім того, в рамках проведення операції «Акциз 2018» оперативниками Мелітопольської ОДПІ з незаконного обігу вилучено товарно – матеріальних цінностей на загальну суму 1 млн. 250 тис. грн., з них: алкогольних напоїв на суму 620,0 тис. грн. та паливно — мастильних матеріалів на суму 630,0 тис. гривень.