image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У Мелітополі відбудеться магістральна регіональна (не) конференція міні-edcamp melitopol

27 березня 2018 року в Мелітополі (на базі НВК № 16) відбудеться визначна освітянська подія – магістральна регіональна (не)конференція міні-EdCamp Melitopol «Від Я до МИ», яка об’єднає таланти й здібності майже 200 освітян.

Департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти i науки вважає (не)конференцію EdCamp важливим майданчиком комунікації реформи Нової української школи та включив його до офіційних заходів*.

EdCamp Melitopol проводиться за сприяння Громадської організації «EdCamp Ukraine» та за ініціативи вчительок-координаторок зі СШ№23 (Наталя Кідалова) та НВК№16 (Наталя Савченко). Основними принципами EdCamp є безкоштовність для учасників та учасниць, незалежність, ініціативність, визначення програми у день проведення, можливість кожному і кожній стати спікерами, закон «про дві ноги» (педагоги самі визначають, які з сесій відвідають).

До проведення (не)конференції міні-EdCamp Melitopol залучено 18 експертів/-ок з усіх куточків України: Києва, Харкова, Запоріжжя, Кропивницького, Мелітополя, Чернівців, Шостки, що надасть можливість 160 педагогам із Запорізької, Херсонської, Дніпропетровської, Луганської, Донецької та Київської областей ознайомитися з новими ідеями, підходами, освітніми практиками. До волонтеріату події долучилися 34 особи: педагоги, студентки МДПУ ім. Б. Хмельницького й учениці шкіл міста.

На міні-EdCamp Мелітополь будуть проведені 16 унікальних експертних і 7 учительських сесій, працюватиме арт-кав’ярня, креативні фотозони, гості матимуть можливість відвідати краєзнавчий музей та здійснити подорож унікальним авторським маршрутом «черешневим» містом «Вмикай! Мелітополь саме тут…»

Ми пишаємося, що серед партнерів програми EdCamp Melitopol — Агенція продюсування освіти, Відділ преси, освіти і культури Посольства США, Програма розвитку ООН в Україні, Microsoft в Україні, видавництво «РАНОК», компанія «Лінгвіст», Освітній центр з фінансової грамотності «Нащадок», краудфандингова платформа «Спільнокошт», офіційний веб-ресурс реформи «Нова українська школа», Гендерний інформаційно-аналітичний центр «КРОНА». Нам приємно, що EdCamp Melitopol проводиться за підтримки Мелітопольського міського голови Сергія Мінько та за сприяння управління освіти Мелітопольської міської ради, подію також підтримують місцеві партнери: ПАО «Гідросила МЗТГ», АТ «Ощадбанк», туристична агенція «Браво Тур», Мелітопольський краєзнавчий музей, студія «Прайм-тайм» та наш постійний партнер «Благодійний фонд Романа Романова».