image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Шлях до одужання буде швидким та комфортним

Головний лікар Мелітопольської ЦРЛ Сергій Селевич (праворуч) ознайомив консула Федеративної Республіки Німеччина Вольфганга Мессінгера з ремонтом у педіатричному відділенні

Зручні лікарняні ліжка, нові душові кімнати, пофарбовані стелі та стіни. Такі умови сьогодні створено для малень-ких пацієнтів та працівників педіатричного відділення Мелітопольської центральної районної лікарні.

Свою фінансову підтримку надав уряд Німеччини, також частину коштів виділено з районного бюджету. Так, у 2016 році за сприянням ГО «Можливості без обмежень», Мелітопольська ЦРЛ уклала договір щодо реалізації мікро-проекту «Ремонт дитячого від-ділення» з Генеральним консульством Федеративної Республіки Німеччина.

Днями до педіатричного відділення завітали консул Федеративної Республіки Німеччина Вольфганг Мес-сінгер, районні та міські керівники. Під час ревізії іноземний інвестор зауважив, що кошти використані раціонально.

— Генеральне консульство надало грант в сумі 142 тис. грн. Щорічно генконсульство разом з українськими організаціями реалізує мікропроекти і надає до 5 тис. євро на ці потреби. В першу чергу, мікропроекти направлені на вирішення проблем, пов’язаних з покращенням рівня життя людей та захисту їх со-ціальних прав. Я дуже радію, бо бачу гарний результат роботи, тепер пацієнти можуть бути впевнені, що є гідні умови перебування у відділенні, — зазначив він.

Головний лікар Центральної районної лікарні Сергій Селевич подякував всім, хто доклав зусилля для покращення умов перебування малечі.

Вольфганг Мессінгер висловив сподівання, що тепер у  педіатричному відділенні стане більше вдячних пацієнтів, для яких шлях до одужання буде швидким та комфортним.